Ад след „Фермата“! Лъсна истината за Краси и Паулина

Ад след „Фермата“! Лъсна истината за Краси и Паулина

Краси от „Фермата” се е разделил с Паулина, с която правиха секс в предаването, но двамата са си останали приятели, пише Hotnews.bg. В телевизионно интервю пред Сашо Кадиев монтьорът обяви, че в момента няма жена до себе си, но е готов за друга връзка и дори обяви кастинг за ново гадже от ефира на „Преди обед”.

Краси и Паулина така и не заживели под един покрив, въпреки че опитали да бъдат заедно. „Имахме всякакви различия, дори религиозни”, обясни бившият фермер, който дори наруши грубо правилата в риалити предаването, за да бъде до сексапилната Поли.

Двамата трудно напаснали характерите си, пък и Краси си дал сметка, че в момента не може да осигури комфорта на Паулина, на който тя е свикнала. Въпреки раздялата, той е абсолютно категоричен, че остава да живее в България, макар че дълги години работеше в Испания.

Признава, че у нас трудно ще получава заплатата, на която е свикнал в чужбина, но пък е твърдо решен да остане до любимата си баба, която изключително се зарадвала, че се прибира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *